پیراشکی
ترکیبات داخل
۱ اسفناج +پنیر فتا+پیازداغ خشک
۲ سیب زمینی سرخ شده نگینی+جعفری خرد شده
۳ ترکیبی از شماره یک و دو
۴ گوشت چرخ کرده+ قارچ+فلفل دلمه ای
نکته مهم این هست که مایه داخل پیراشکی خیلی داغ، ابکی و یا چرب نباشه که خمیر شکلش خراب نشه
در صورت تمایل از پنیر های رنده شده پیتزا و یا موزارلا هم در داخل پیراشکی می شه استفاده کرد
روی پیراشکی را من با ماست رو مال می کنم و ادویه هایی مثل اویشن، چیلی و فلفل نیم کوب روش می پاشم
درجه فر، دویست درجه و پیراشکی در حد طلایی شدن در قسمت میانی فر قرار بگیره که خشک نشه
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر