‌ پاناکوتا انبهپودر ژلاتی

‌ پاناکوتا انبه

پودر ژلاتین 1 ق غ
آب 3 ق غ
شیر پرچرب دو و یک دوم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
عصاره وانیل یک هشتم ق چ
انبه دو عدد تکه شده به قسمت های کوچک در کاسه کوچکی ژلاتین و آب را ریخته و کنار بگذارید شیر و شکر را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود و حباب هایی دور ظرف ایجاد شود از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید ژلاتین را که در آب حل شده را نیز افزوده و مخلوط کنید در ظرف هایی که برای سرو آماده کرده اید ریخته و روی آن را با فویل پوشانده و در یخچال بگذارید تا ببندد از یخچال خارج کرده و تکه های انبه را روی هر کدام ریخته ومجدد دریخچال گذاشته تا سرد شود پاناکوتای ما آماده است

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

آخرین دیدگاه‌ها

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.