سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

‍ ته انداز مرغ که من از کتف م

‍ ته انداز مرغ که من از کتف مرغ استفاده کردم

اول تیکه های کتف مرغ(میتونید از بال هم استفاده کنید که زود میپزه) رو توی مخلوط نمک و فلفل و پیاز و خیلی کم ابلیمو میخوابونیم تا کمی مزه دار بشه
بعد یک طرفش رو توی روغن کمی سرخ میکنیم طرف دیگه رو میذاریم خام بمونه
برنج رو ابکشی درست میکنیم
مقداری از اون رو با مقداری زعفرون مخلوط میکنیم
بعد تو قابلمه کمی روغن میریزیم تیکه های مرغ رو از طرفی که خام هست توش میذاریم و طرف سرخ شده اش رو به بالا باشه
بعد برنج زعفرونی رو به ارومی روش میریزیم و خوب فشرده میکنیم
بعد بقیه برنج ساده رو روش میریزیم و صاف میکنیم و برای حدود یک ساعت دم میذاریم با شعله کم تا مرغ هم اروم سرخ بشه و بپزه

Mah Food

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.