‍ رولت خامه ای مواد لازم

‍ رولت خامه ای
مواد لازم
تخم مرغ چهار عدد
آرد صدوبیست گرم
شکر صدو بیست گرم
عسل یک و نیم ق س
آبجوش دو ق غ
وانیل یک هشتم ق چ
طرز تهیه
زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده را بزنین تا پف کنه زرده رو بزنین تا از لختگی دربیاد,شکرو بریزین و هم بزنید,بعد آبجوش و سریع هم میزنیم,بعد وانیل و تا کمرنگ شدن به هم زدن ادامه میدیم عسل و میریزیم و کمی دیگه هم میزنیم و سفیده را بحالت دورانی مخلوط میکنیم ,بعد ارد را کم کم روی ظرف الک کرده و دورانی هم میزنیم و در سینی کاغذ انداخته و چرب شده سی در چهل میریزیم و صاف میکنیم ,در فر دویست درجه,8دقیقه میپزیم بعد یه پارچه به مدت پنج دقيقه روش میزاریم تا کمی سرد شه بعد همون پارچه رو رو میز پهن میکنیم,روش خاک قند یا کاکائو میپاشیم و رولت رو روش برمیگردونیم و کاغذ روغنی رو جدا میکنیم و با کمک پارچه رولت رو لوله میکنیم, به مدت سی دقیقه کنار میزاریم,بعد خامه میزنیم و دوباره رول کرده و تزیین میکنیم
برای رولت کاکائویی,کمی از ارد برداشته و کاکائو اضافه میکنیم

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

آخرین دیدگاه‌ها

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.