‍ شكوفه هاي كره بادام زميني

‍ شكوفه هاي كره بادام زميني

مواد لازم
كره بادام زميني ١پيمانه
پودر شكر نصف پيمانه + ٢قاشق غذاخوري
تخم مرغ بزرگ همدماي محيط ١عدد
نمك نصف قاشق چاي خوري
شكلات اشكي ١٢عدد

طرز تهیه
فر روي دماي ١٧٧درجه گرم كنين
كف يك سيني فر رو كاغذ روغني بندازين و كنار بذارين در يك كاسه بزرگ كره بادام زميني، شكر، تخم مرغ و نمك رو با همزن بزنين تا كاملا مخلوط بشن با استفاده از اسكوپ بستني از خمير جدا كنين و توي دستتون گرد كنين و بعد توي ٢قاشق پودر شكري كه گفته شده بود بغلتونين توپ ها توي سيني فر با فاصله ي ٣ سانت از هم بچينين سيني رو توي فر بذارين و دما رو به ١٦٠ درجه كاهش بدين شيريني ها رو براي حدود ١٠ تا ١٢ دقيقه بپزين سيني رو از فر خارج كنين و وسط هر شيريني يه دونه شكلات فرو كنين اجازه بدين شيريني ها براي ١٠ دقيقه توي سيني فر خنك بشن بعد به ارومي و با دقت به توري سيمي منتقلشون كنين

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.