‍ هات چاکلت فندقیفندق خام

‍ هات چاکلت فندقی

فندق خام یک چهارم پیمانه
شکلات تیره خرد شده 350 گرم
شیر یک و یک دوم لیتر
عصاره وانیل 1 ق چ
پودر دارچین 1 ق چ
خامه فرم گرفته برای تزیین

فندق ها را داخل سینی فر چیده و 5 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد گذاشته بعد از خارج کردن در میان حوله قرار داده و با مالش پوست آنها را جدا کرده سپس آنها را ریز خرد کنید شکلات های خرد شده را در 6 فنجان مقاوم در برابر حرارت تقسیم کرده فندق ها را اضافه کنید در یک تابه بزرگ شیر و وانیل و پودر دارچین را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته بجوشانید با یک هم زن بالونی مواد را هم بزنید تا کف کند مایع داغ را داخل فنجان ها روی شکلاتها ریخته برای تزیین از خامه فرم گرفته استفاده کنید

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.