‍ ‍ ترافل شکلات تلخشکلات

‍ ‍ ترافل شکلات تلخ

شکلات تلخ مرغوب 150 گرم
خامه نصف پیمانه
پودر کاکائو یک سوم پیمانه
شکلات ها را خرد کرده در کاسه ای ریخته خامه را روی حرارت ملایم گذاشته تا داغ شود قبل از این که بجوشد از روی حرارت برداشته خامه داغ را روی شکلات ها ریخته و هم بزنید تا شکلاتها آب شود و کرم به دست آید روی ظرف را با پلاستیک پوشانده و برای 2 ساعت در فریزر گذاشته پودر کاکائو را در ظرفی الک کرده کرم شکلات را از فریزر خارج کرده و با اسکوپ از آن برداشته گرد کنید و داخل پودر کاکائو بغلطانید ترافل ها را در یخچال نگه داری کنید
دستور اختصاصی شیرینی سرا

️ ️ ️

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.