سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

‍ ‍ ‍ پودينگ شكلاتی ابت

‍ ‍ ‍ پودينگ شكلاتی

ابتدا ۴ ق غ پودر كاكائو را در
۴ ق غ آبجوش مخلوط و خوب حل كنيد
سپس ٢ ق غ پودر ژلاتين را با ۱ ۴ ليوان آب سرد مخلوط و روي بخار آب كتری بن ماری كنيد تا ذرات حل و شفاف شوند مواد لازم
شير پر چرب ٢ ليوان
شكر قهوه ای یا سفید ٨٠ گرم یا ۱ ۳ لیوان
آب ۳ ۴لیوان
نمك نوک ق چ ( خیلی کم )
شكلات تلخ ١٠٠ گرم

طرز تهیه

شير، شكر (قهوه ای با سفيد)، آب و نمك را در ظرفي مخلوط و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا گرم و شكر حل شود سپس مخلوط حل شده پودر كاكائو و آب را اضافه و هم بزنيد شكلات تلخ را خرد و اضافه كنيد تا شكلات آب شود و پودر ژلاتين بنماری شده را هم اضافه و هم بزنيد مخلوط بدست آمده را به مدت دو دقيقه بجوشانيد و حرارت را خاموش و اجازه دهيد تا سرد شود، حين سرد شدن هم بزنيد تا روی آن نبندد قالب مورد نظر را با فرچه و روغن مایع چرب كنيد و مخلوط سرد شده را هم برنید و از صافی رد کنید ودر قالب بريزيد و به مدت ٥ ساعت در يخچال قرار دهيد ، سپس خارج و به ظرف سرو انتقال و نوش جان كنيد

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.