️كباب لقمه اى تركيهمواد

️كباب لقمه اى تركيه

مواد لازم
️گوشت قلوه گاه گوسفندي
️گوشت قلوه گاه گوساله
️نمك و فلفل سياه
️پياز

طرز تهيه
1) نصف گوشت قلوه گاه گوسفندي را با نصف گوشت قلوه گاه گوساله چرخ كنيد و مخلوط نمائيد و كمي نمك اضافه كرده و در يخچال قرار دهيد
2) پياز را چرخ كنيد و سپس در يخچال به مدت 2 ساعت نگه داريد تا آب آن جدا شود
3) آب پياز را دور ريخته و باقي آن را به گوشت اضافه كنيد نمك وفلفل را اضافه و خوب ورز دهيد
4) گوشت را به اندازه اي كه نياز داريد به سيخ كشيده و با انگشتان دست روي گوشت فشار آورده تا اين كه حالت گوشت به سيخ كشيده شده گرد شود ( توجه بايد داشت كه گوشت نبايد در موقع كشيدن به سيخ به قطعات ريز خرد شود )

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.