آش دوغ اردبیل
مواد لازم
سبزی آش (گشنیز، تره، در صورت تمایل اسفناج) 500گرم
دوغ 2 لیتر
نخود پخته شده 1 پیمانه
برنج 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
مراحل پخت
دوغ را با یک عدد تخم مرغ مخلوط می کنیم و هم میزنیم تا کاملا در آن حل شود،این کار را برای این انجام می دهیم تا دوغ دچار تغییرات شمیایی نشود یا به اصطلاح نبرد (در صورتی که دوغ خیلی آبکی بود و غلظت کمی داشت می توانیم چند قاشق ماست به آن اضافه کنیم)
سپس قابلمه را روی شعله زیاد میگذاریم تا به جوش آید در این مرحله باید پیوسته دوغ را هم بزنیم کلا این آش نیاز به هم زدن طولانی مدت روی شعله دارد
پس از اینکه دوغ به جوش آمد، برنج را اضافه می کنیم و هم میزنیم
پس از پخت برنج تقریبا(حدودا 15 دقیقه بعد)سبزی را که قبلا خیلی خوب ریز خورد کرده بودیم اضافه می کنیم و می گذاریم تا رنگ سبزی تیره شود و بپزد
در آخر نخود را که قبلا کاملا خیس خورده و پخته شده است را اضافه می کنیم در این مرحله نمک را به آش اضافه می کنیم چون اگر از اول نمک را اضافه کنیم باعث بریدن دوغ می شود
حدود 15تا 20 دقیقه بعد آش آماده می شود
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر