دسر پلمبیر
خامه فرم گرفته1 لیوان،بستنی توت فرنگی 1 لیوان و نیم، ژله توت فرنگی 1بسته، شیر 1 لیوان، مغز گردو و چیپس شکلات (به دلخواه)مقداری، کیک ردولوت پودر شده(به دلخواه)
من ابتدا با پودر آماده کیک ردولوت، یک کیک خیلی کوچیک درست کردم برای ته ظرف ها،( میتونید از کیک های وانیلی آماده هم استفاده کنید، ولی من چون میخواستم قرمز باشه ردولوت درست کردم)
بستنی و خامه رو از یک ساعت قبل بیرون از یخچال میزاریم کمی نرم بشن سپس پودر ژله رو با نصف لیوان آب روی حرارت کتری قرار میدیم خامه ،بستنی و شیر رو با هم مخلوط میکنیم، وقتی ژله از حرارت افتاد و خنک شد به موادمون اضافه میکنیم
کیکی رو که آماده کرده بودیم ، پودر کرده و کف ظرفهای تکنفرمون میریزیم، کمی از موادمون روش میریزیم و به دلخواه گردو خرد شده و چیپس شکلات میریزیم و باز مقداری کیک و بقیه موادمون رو میریزیم سپس ظرفها رو داخل فریزر قرار میدیم تا بستنی ببنده
خوبیه این دسر اینه که به دلخواه میتونید توش خیلی تغییرات بدید و متناسب با فصل میتونید برای لایه ی وسط دسر از انواع میوه های خورد شده یا مغزها استفاده کنید
اضافه کردن نظر