سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی
تصفیه آب

‍مربای خیار خیارها رو با

‍ مربای خیار

خیارها رو با پوست کن نازک برش میدیم (با پوست) و اونها رو به شکل رز درآورده و با خلال دندون از چند جهت فیکس کنید و آهک رو توی آب حل کنید و صاف کنید ورزها رو توش بریزید به مدت 12 ساعت بمونه بعد از این مدت از آب آهک بیرون آورده و چندین بار آبش رو عوض کنید و مثل همه مرباها شیره درست کنید (شیره تون باید غلیظ باشه چون مدت زمان پختن این مربا کمه) رزها رو داخل شیره بندازید تا بپزه و رنگش که شفاف شد کمی جوهر لیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید میتونید برای خوش عطر شدنش کمی وانیل هم اضافه کنید بعد از این که سرد شد خلالها رو جدا کرده و داخل شیشه بریزید و تو یخچال نگهداری کنید شیک و مجلسی طعمش هم خوبه

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.