royamalek54
مربای سیب
موادلازم
سیب یک کیلو
شکر هفتصد پنجاه تا هشتصد گرم
اب به میزان لازم
هل پنج عدد کامل
طرزتهیه
ابتدا سیب ها رو پوست میکنیم و اونا رو برش های پرتغالی میزنیم کنار دستتون یه ظرف اب قرار بدید و اب یک تا دوتا لیمو رو داخلش بریزید وسیب هایی که پوست میکنید داخلش بریزید تا سیاه نشن بعد از اتمام کار اونا رو از اب خارج کنید اب کشی کنید و داخل ظرف مورد نظر بریزید اب در حدی که روی سیب ها رو بگیره اضافه کنید و اجازه بدید که اب به جوش بیاد و سیب ها مقداری پخته بشن بعد شکر را به همراه هل اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا مربا کاملا قوام بیاد بعد زیر حرارت رو خاموش میکنیم ویک شب اجازه میدیم مربا داخل همون ظرف بمونه و فردا انتقال میدیم داخل ظروف شیشه ای و در جای خنک نگهداری میکنیم
اضافه کردن نظر