شربت سکنجبین
مواد اولیه
شکر 1 کیلوگرم
آب 2 لیوان
سرکه 100 گرم
نعناع 150 گرم
گلاب کمی
طرز تهیه
شکر را با آب مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا بجوشد بعد نعناهای شسته شده را با ساقه درون آن می ریزیم کمی که جوشید سرکه وگلاب را کم کم اضافه کرده، پس از آنکه غلیظ شد از صافی رد می کنیم (هر گاه با کفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه کفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شکاف بخورد، سکنجبین آماده است نباید شکر زیاد روی حرارت بماند؛ زیرا شربت تلخ میشود )
این شربت را می توان با خیار رنده شده سرو نمود که طعم فوق العاده خوبی به آن می دهد این شربت به دلیل داشتن سکنجبین اثرات ضددلدرد و ضدنفخ دارد و خیار آن اثرات خنککننده و ضدتشنگی دارد
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر