پیچاق قیمه(اردبیل)
مواد اصلی
گوشت راسته گوسفند ۵۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
خلال بادام۱ ۴ پیمانه
زعفران آب کرده۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ۶ عدد
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا گوشت را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت میدهیم و به همراه ۱عدد پیاز و مقداری آب به مدت یك ساعت آبپز میكنیم سپس بقیه پیازها را خرد كرده و در كره داغ سرخ كرده و ۱سوم آن را برمیداریم و گوشت پخته شده را در پیاز داغ و كره تفت داده و به آن نمك، زردچوبه و فلفل سیاه میافزاییم
خلال بادام و زعفران را نیز اضافه كرده و حدود ۴۰ دقیقه میگذاریم تا غذا بپزد
در انتها بقیه پیازداغ را اضافه كرده و منتظر میمانیم تا آب غذا كم شود
سپس برای هر نفر یك عدد تخممرغ به صورت نیمرو، روی گوشت اضافه میكنیم
اضافه کردن نظر