ترفند قنادی
برای اینکه موقع خامه کشی براده های کیک (خورده کیک) اذیتتون نکنه و کار تمیز در بیاد قبل از خامه کشی پودر ژلاتین و مقداری شکر رو با آب جوش حل کنید بعد روی کیکتون با برس بکشید بزارید چند دقیقه خشک بشه بعد یه خامه کشی تمیز انجام بدید
ترفند قنادی
برای اینکه موقع خامه کشی براده های کیک (خورده کیک) اذیتتون نکنه و کار تمیز در بیاد قبل از خامه کشی پودر ژلاتین و مقداری شکر رو با آب جوش حل کنید بعد روی کیکتون با برس بکشید بزارید چند دقیقه خشک بشه بعد یه خامه کشی تمیز انجام بدید
آیا می خواهید چند ترفند روانشناسی ساده را یاد بگرید؟ این ترفندها در شرایط مختلف، از جمله برقراری ارتباط، ایجاد تاثیر اولیه مناسب، جذب افراد و مورد تحسین قرار گرفتن توسط آنها به شما کمک می کنند. علاوه بر اینکه اجرای آن ها در زندگی روزمره بسیار...
عصاره گوشت، ماده ای است که بسیاری از آشپزها برای طعم دادن و خوشمزه کرده غذا از آن استفاده می کنند. در این مطلب با طرز تهیه عصاره گوشت آشنا خواهید شد. این ماده افزودنی به خوراکیها، حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی است که برای کودکان، زنان باردار و...
دوپیازه سیب زمینی اول سه تا سیب زمینی درشت و آب پز میکنیم پوستشو میکنیم و قشنگ له میکنیم داخل یه ماهیتابه دویست گرم کره رو با کمی روغن مایع آب میکنیم و دوتا پیاز درشت رو خلالی خرد و داخل کره و روغن سرخ میکنیم بعدکه قشنگ سرخ شد دوتا بوته بزرگ سیر و...
کپی رایت © 2016 · طراحی توسط : مکس ·
اضافه کردن نظر