سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

بالا بردن ماندگاری میوه و سبزی

بالا بردن ماندگاری میوه و سبزیجات

دوام همه ی سبزی‌ها یک اندازه نیست برخی از آن‌ها در طبقات و برخی باید در کشوها باشند
سیب، گوجه فرنگی، سیب زمینی، خربزه و هلو گاز اتیلن زیادی تولید می‌کنند
گاز اتیلن را می‌توان هورمون طبیعی رسیدن و حتی پوسیدگی میوه‌ها و پژمردگی گل‌ها و سبزیجات دانست

در مقابل مارچوبه، سیر، پیاز، کلم بروکلی، گل کلم، هویج، لوبیا سبز، فلفل و توت فرنگی در مقابل گاز اتیلن بسیار حساسند
اگر می‌خواهید این مواد را در یخچال بگذارید، محصولات با گاز اتیلن بالا را در یک کشو بگذارید و از وسایلی استفاده کنید که این گاز را جذب می‌کنند و باعث افزایش ماندگاری مواد غذایی می‌شوند

برگ‌ها را بچینید هویج، شلغم و چغندر و به طور کلی سبزیجات ریشه‌ای را بدون برگ نگه دارید برخی آنزیم‌ها که باعث فساد میوه و سبزیجات می‌شوند همچنان روی برگ‌ها فعال هستند حتما آن‌ها را کنده و نگاه دارید ایرنازندگی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.