چدنی: جوش شیرین + آب
سرامیکی یا فلزی: سرکه سفید
استیل ضد زنگ: محلول صابون
لکه های سمج: جوش شیرین + آب
شیر آب و دسته ها: سرکه یا نوشابه

چدنی: جوش شیرین + آب
سرامیکی یا فلزی: سرکه سفید
استیل ضد زنگ: محلول صابون
لکه های سمج: جوش شیرین + آب
شیر آب و دسته ها: سرکه یا نوشابه
عصاره گوشت، ماده ای است که بسیاری از آشپزها برای طعم دادن و خوشمزه کرده غذا از آن استفاده می کنند. در این مطلب با طرز تهیه عصاره گوشت آشنا خواهید شد. این ماده افزودنی به خوراکیها، حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی است که برای کودکان، زنان باردار و...
دوپیازه سیب زمینی اول سه تا سیب زمینی درشت و آب پز میکنیم پوستشو میکنیم و قشنگ له میکنیم داخل یه ماهیتابه دویست گرم کره رو با کمی روغن مایع آب میکنیم و دوتا پیاز درشت رو خلالی خرد و داخل کره و روغن سرخ میکنیم بعدکه قشنگ سرخ شد دوتا بوته بزرگ سیر و...
دلمه قارچ با مرغ مواد اولیه • قارچ نيم كيلوگرم • سينه مرغ يك عدد • پنير موتزارلا 200 گرم • پياز يك عدد • فلفل دلمهاي يك عدد • روغنزيتون دو قاشق غذاخوري • سس گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري • زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهیه مرحله اول سينه...
کپی رایت © 2016 · طراحی توسط : مکس ·
اضافه کردن نظر