سمبوسه مرغمواد لازم سینه

سمبوسه مرغ

مواد لازم
سینه مرغ تکه شده یک کاسه متوسط
پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان
کلم بروکلی خرد شده یک چهارم فنجان
خامه ترش نصف فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
خمیر یوفکا یا خمیر پفکی یا نان لواش به میزان لازم

طرزتهیه
سینه مرغ ریش شده را که از قبل پخته‌اید در طرفی بریزید حالا کلم بروکلی، خامه ترش، پنیر پارمسان و نمک و فلفل را اضافه کنید مواد را به‌‌خوبی با هم مخلوط کنید
خمیر یوفکا یا نان لواش را پهن کرده و مواد را درون آن قرار دهید خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید

کانالهای دیگر ما حتما ببینید

کانال سفره آرایی

کانال متن و شعر و عاشقی

کانال موزیک و رقص

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.