چند نکته مفید برای جلوگیری ا

چند نکته مفید برای جلوگیری از فساد مواد غذایی و صرفه جویی در پول‌
روزیاتو مترجم سعیده اکبری

دمای یخچال
دمای ایده‌آل برای یخچال حدود ۳۵ درجه فارنهایت یا ۲ درجه سانتی گراد است

استفاده از جذب‌کننده‌های گاز اتیلن
جذب‌کننده‌های گاز اتیلن که در دسترس هستند سرعت رسیده شدن مواد غذایی را کاهش می‌دهند فقط کافیست یک یا دو تا از آنها را داخل محفظه میوه و سبزیجات بیندازید

کاهو
کاهو را از کیسه نایلونی خارج کنید و کل سر آن را دور یک دستمال توالت بپیچید و قبل از این که کاهو را داخل محفظه سبزیجات و میوه‌ها در یخچال بگذارید، آن را داخل کیسه نایلونی بگذارید بنابراین کاهو به سرعت فاسد و پژمرده نمی‌شود

پنیر
پنیر را در کاغذهای پوستی مثل کاغذ شیرینی‌پزی قرار دهید و سپس آن را در یخچال بگذارید

آجیل و دانه‌ها
بهتر است آجیل و دانه‌ها را در یخچال نگهداری کنید به این دلیل که آجیل‌ها حاوی روغن هستند و امکان دارد ترشیده شوند و بوی نامطبوعی بگیرند

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.