. کیک مرغ . سینه مرغ پخته

کیک مرغ

سینه مرغ پخته شده ۱ عدد
نون تست ۱ بسته و نصف
خیار شور
پیازچه
ماست ۲ ق غ
سس ۱ ق غ
آب مرغ
نمک و فلفل

اول کناره های تست رو برش میزنیم
برای مواد سینه مرغ رو با قسمت درشت رنده کردم بعد خیار شور خیلی ریز نگینی خورد کردم و پیازچه ریز شده اضافه کردم سس و ماست به همراه آب مرغ(در حد ۵ ق غ) میزنیم و نمک و فلفل رو هم میزان میکنیم بعد موادمونو خوب هم‌میزنیم روی نون مواد میذاریم و ی نون دیگ روش میذاریم و از وسط ب شکل مثلثی برش میزنیم ی لایه نازک سس رو لبه های نون میمالیم 
برای تزیین روش هم میتونید از ذرت شیرین،فلفل دلمه ای،گوجه،خیارشور،جعفری ساطوری شده و هویج استفاده کنید

نکات
میتونید سینه مرغ رو ریش ریش هم بکنید
آب مرغتونو بچشید اگر نمکش زیاد بود،نمک بیشتری برای مواد استفاده نکنید چون خیارشور هم داره ممکنه شور بشه

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.