سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

️نحوه گرفتن تلخی و نگهداری آب

️نحوه گرفتن تلخی و نگهداری آب لیمو تازه

️بعد از گرفتن آب لیمو چند تا هویج «بستگی به‌ میزان آبلیمو داره»، «4 تا هویج متوسط پوست کنده برای 15کیلو لیمو کافیه» درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو می توانید گوشت لیمو رو برای خورشت‌ها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید
️برای اینکه رنگ آبلیمو کدر یا سیاه نشه؛ حتما تو جای تاریک نگهداری شه، روی شیشه‌های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید، رنگش عالی میمونه

هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید، چون ترشی اونا باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه

Join ➣ ☜

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.