️ غذاهایی که بهتر است در موقع

️ غذاهایی که بهتر است در موقع شیوع کرونا مصرف شود( )

استفاده از جوانه ها و غلات سبوسدار
استفاده از منابع روی و پروتیین با استفاده از گوشت سفید مرغ و تخم مرغ خوب پخته شده و حبوبات
استفاده از ماست پروبیوتیک
استفاده از منابع امگا ۳ در ماهی پخته شده و بذر کتان و گیاه خرفه و روغن مایع کنجد و کانولا یا کلزا و استفاده از گردو و کنجد
استفاده مکرر از مایعات گرم و آب گرم
استفاده از آش محتوی سبزی و حبوبات و سوپ گرم
استفاده از انواع سبزی و میوه به عنوان منبع ویتامین ث
استفاده از جوانه ها و روغن کنجد و کانولا و گردو به عنوان منبع ویتامین E
استفاده از سبوس غلات و سبزیجات برگ سبز و ماکیان به عنوان منبع ویتامینهای گروه B
دریافت رژیم پر فیبر (کربوهیدرات پیچیده مثل غلات سبوس دار و انواع فیبر ها)

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.