بادام درختی مزاج گرم وتر دارد
حافظ مغز و مقوی قوه بینایی و ملین است
در صورتی که با شکر مخلوط شود انرژی بیشتری تولید می کند
و ملین بهتری خواهد بود
هضم بادام برای معده های سرد سخت است
گرم مزاجان بهتر است بادام را با شکر میل کنند
بادام از بروز نقص هنگام تولد جلوگیری میکند
آنتی اکسیدان قوی دارد
پوست را زنده نگه میدارد و قند خون را کاهش میدهد
نارس آن با پوست که چغاله نامند مقوی لثه است
ولی برای خوردن اصلا مناسب نیست
هر یک اونس(۲۸گرم، یا یک مشت کوچک) از بادام
– فیبر ۳ ۵ گرم
– پروتئین ۶ گرم
– چربی ۱۴ گرم(که ۹ گرم آن اشباع است)
– ویتامین ای ۳۷%
– منگنز ۳۲%
– منیزیم ۲۰%
اضافه کردن نظر