کیک پرتقال
مواد لازم
خامه زده شده براي تزئين
3 پيمانه
رنده پوست پرتقال
1 قاشق چايخوري
آب پرتقال
1 پيمانه
بيكينگ پودر
1 قاشق سوپخوري
آرد 3 پيمانه
كره 1 پيمانه
وانيل شكري 1 4 قاشق چايخوري
تخم مرغ 6 عدد
پودر قند 2 1 1 پيمانه
طرز تهيه
فر را روي 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد تا گرم شود سفيده و زردة تخم مرغ ها رااز هم جداكنيد زرده ها رابا نيم از پودر قند و وانيل شكري مخلوط نموده و با همزن برقي خوب بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود كره را روي حرارت آب كرده , با بقيه پودر قند زده , به مواد بالا اضافه كرده و باهم مخلوط نمائيد
سپس آرد و بيكينگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا شكل همزن روي آن محو نشود و كاملاً فرم بگيرد بعد به مايه فوق الذكر افزوده و آرام هم بزنيد تا مخلوط شود
كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را چرب نموده و كمي آرد پاشيده مايه را در قالب ريخته و به مدت يك ساعت در طبقه وسط فر قرار دهيد در صورت تمايل روي كيك را مي توانيد با خامة زده شده تزئين نمائيد
اضافه کردن نظر