سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی
تصفیه آب

آلبالو پلو ۲۵۰ گرم گوشت

آلبالو پلو

۲۵۰ گرم گوشت چرخی رو با یه پیاز رنده شده اب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه و دو ق غ ارد نخوچی ورز میدیم و قلقلی کرده در کمی روغن تفت میدهیم حدود یک لیوان مربای البالو که برای درست شدنش نیازی نیست زیاد بجوشد وانیل هم نمیزنیم البالوها کمی که نرم شد از شهد جدا میکنیم سه پیمانه برنج رو ابکش کرده و لایه لایه از گوشت ،البالو گذاشته ودر اخر کمی از شهد و زعفران میریزیم

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.