سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

خورش غوره بادمجان تکه های

خورش غوره بادمجان

تکه های مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیرنمک و زردچوبه و فلفل گذاشتم تا بپزه؛بادمجونها رو تو اب و نمک گذاشتم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجونها رو شستم و تو آبکش ریختم تا ابش گرفته بشه وبعد سرخ کردم
مرغ را هم سرخ کردم وگذاشتم کنار یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت دادم و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کردم پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کردم وتفت دادم تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه اضافه کردم
آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچینو اضافه و مرغ سرخ شده را به خورش اضافه کردم تا خوب جا بیفته
ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه کردم و حرارت را خاموش کردم تا خورش جا بیفته

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.