سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

مربا آلو بخارا مواد لازم

مربا آلو بخارا
مواد لازم

آلوی زرد درشت و سفت ۲ کیلو

شکر ۵ ۱ تا ۲ کیلو

آبلیمو یک قاشق غذاخوری

زعفران برای رنگ مربا یک قاشق غ

طرز تهیه

آلوها را در یک قابلمه آب در حال جوش می ریزیم و به سرعت در یک صافی خالی می کنیم و پوست آنها را میگیریم لابه لای آلوها شکر می ریزیم و یک روز و نیم در یخچال قرار می دهیم۱ لیوان آب روی شکر ها می ریزیم و به آرامی آلوها را بیرون آورده و می گذاریم شربت قوام بیاید و آلوها را در آن می اندازیم دو جوش که زد و غلیظ شد خاموش می کنیم آبلیمو و زعفران را به آن اضافه می کنیم تا رنگ آن زرد طلائی شود اگر شربت رقیق باشد آلوها را باید با کفگیر بیرون آوریم و بگذاریم آب شربت غلیظ شود و پس از غلیظ شدن، آلوها را در شربت می ریزیم

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.