سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

پودینگ برنج مواد لازم ️

پودینگ برنج

مواد لازم
️برنج(یک دوم لیوان)
️آب(دو لیوان)
️شیر کم چرب(دو لیوان)
️شکر(ده قاشق غ خ)
️نشاسته ذرت(دو قاشق غ خ)
️وانیل(نصف قاشق م خ)

برنج را حدود سه ساعت خیس کنید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا آب آن بجوشد و تا زمانی که آب ان تمام شود هر چند دقیقه یک بار به آن سر بزنید شیر و شکر را به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد از آن نشاسته ذرت را در مقداری شیر حل و به مواد روی حرارت اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد زمانی که پودینگتان جوشید وانیل را به آن اضافه کنید بعد از کمی جوشیدن در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود
در میان دسر ها و شیرینی های مدرن هنوز هم انواعی از خوراکی های سنتی طرفدار های زیادی دارند که نمونه آن یک شیرینی خوشمزه سنتی به نام قطاب است

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.