royamalek54 مربای سیب

royamalek54
مربای سیب

موادلازم
سیب یک کیلو
شکر هفتصد پنجاه تا هشتصد گرم
اب به میزان لازم
هل پنج عدد کامل

طرزتهیه
ابتدا سیب ها رو پوست میکنیم و اونا رو برش های پرتغالی میزنیم کنار دستتون یه ظرف اب قرار بدید و اب یک تا دوتا لیمو رو داخلش بریزید وسیب هایی که پوست میکنید داخلش بریزید تا سیاه نشن بعد از اتمام کار اونا رو از اب خارج کنید اب کشی کنید و داخل ظرف مورد نظر بریزید اب در حدی که روی سیب ها رو بگیره اضافه کنید و اجازه بدید که اب به جوش بیاد و سیب ها مقداری پخته بشن بعد شکر را به همراه هل اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا مربا کاملا قوام بیاد بعد زیر حرارت رو خاموش میکنیم ویک شب اجازه میدیم مربا داخل همون ظرف بمونه و فردا انتقال میدیم داخل ظروف شیشه ای و در جای خنک نگهداری میکنیم

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.